Elementor #1603

Ägarstöd

Owning properties involves a great deal of responsibility and many decisions are made that have a major impact on the value and long-term development of the property.

Hyresavtal

En kontinuerlig översyn av de avtal som finns och löpande dialog med nyttjare och hyresgäster är av avgörande betydelse för fastighetens långsiktiga resultat.

Projekt

Att genomföra projekt och underhållsarbeten innebär ofta stora utgifter och risker, det är därför extra viktigt med planering och uppföljning av dessa arbeten.

Om Oss

Test box

Efter en lång och bred erfarenhet av fastigheter har vi sett att det i så gott som alla fastigheter finns möjligheter att skapa värden. Cael betyder rymd eller utrymme på latin. Vår ambition är att hjälpa fastighetsägare att utnyttja de fastigheter och utrymmen man förfogar över på ett affärsmässigt och hållbart sätt.

0
4.8/5
2,394 Betyg
Produktrecensioner
A+
5/5
125 Affärsavtal
Betyg

Vi finns till för våra kunder

Våra värderingar

Kunden i centrum

Vi är alltid lyhörda för våra uppdragsgivares önskemål men kommer även med proaktiva förslag utifrån den enskilde kundens och fastighetens mål. – Nöjda kunder är alltid vår högsta prioritet.

Ansvarstagande

Vi tar ansvar för det som vi har lovat och för en hög kvalitet i de arbeten som genomförs. För att säkerställa kvaliteten i arbetet har vi fastlagda processer som vi arbetar efter och ständigt utvecklar.

Långsiktiga resultat

Det är viktigt att de resultat som uppnås inte bara är tillfälliga utan att de medför en långsiktig nytta. Vår ambition är att varje enskilt uppdrag skall bidra till verkliga värdeökningar för kunden.

Referenser

Exempel från tidigare uppdrag

Omförhandling av lokala avtal

Arbetet innebar stöd under hela processen med att säga upp avtal i butikslokaler för förändrade förhållanden. Inkluderade delar var upprättandet av ett meddelande om uppsägning, delgivning, kontroll av den andra partens meddelande och förhandling av villkor för ett nytt hyresavtal.

Uthyrning, nyhyrning och hyresgästanpassning

Uppdraget innebar hjälp under hela processen från överenskommelse med den avgående hyresgästen till en nyinflyttad hyresgäst. Delar som ingår i uppdraget omfattade ett avtal med den avgående hyresgästen om restaurering, hyra, beräkning av budget.

Rådgivning och upprättande av avtal vid avgång

Uppdraget innebar rådgivning och upprättande av ett avtal efter flyttens upphörande när hyresvärden behövde lokalerna för andra aktiviteter. Avtalet som gjordes innebar att hyresgästen betalade ett engångsbelopp samtidigt.

Rådgivning och granskning av ledningsavtal

Fastighetsägaren ville granska avtalet för den totala ledningen. Uppdraget omfattade konsultation och granskning av avtal för ekonomisk och teknisk administration samt avtal för drift och underhåll.

Upptäck våra tjänster

Cael har ett brett utbud av tjänster och erbjuder rådgivning inom allt från uthyrning av lokaler till förvaltning eller genomförande av projekt.

0
+
Levererade avtal
0
+
Kunder
0
+
Förvaltade kvadratmetrar
0
+
Genomförda förhandlingar

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss gällande era fastighetsfrågor, stort som smått!

  • Genom att klicka på knappen ”skicka” så godkänner jag att CAEL DEVELOPMENT AB hanterar mina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) *

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.