Om oss

Om oss

Vi skapar värden

Cael betyder utrymme eller utrymme på latin. Vår ambition är att hjälpa fastighetsägare att utnyttja de fastigheter och utrymmen de har till sitt förfogande på ett kommersiellt och effektivt sätt

Efter en lång och bred erfarenhet av fastigheter har vi sett att i nästan alla fastigheter finns möjligheter att skapa värde. Cael betyder utrymme eller utrymme på latin. Vår ambition är att hjälpa fastighetsägare och hyresgäster att utnyttja de fastigheter och utrymmen de har till sitt förfogande på ett kommersiellt och effektivt sätt.

Vår affärsidé är enkel:
Att genom erfarenhet och kompetens hjälpa fastighetsägare och hyresgäster att skapa värden.

Hur vi vill hjälpa våra kunder

Våra värderingar

Kunden i centrum

Vi är alltid lyhörda för våra uppdragsgivares önskemål men kommer även med proaktiva förslag utifrån den enskilde kundens och fastighetens mål. – Nöjda kunder är alltid vår högsta prioritet.

Ansvarstagande

Vi tar ansvar för det som vi har lovat och för en hög kvalitet i de arbeten som genomförs. För att säkerställa kvaliteten i arbetet har vi fastlagda processer som vi arbetar efter och ständigt utvecklar.

Engagemang

Vi har engagemanget för att vilja förstå och sätta oss in i kundens verksamhet och behov samt för att göra det lilla extra som gör en skillnad i resultat.

Långsiktiga resultat

Vi ser det som viktigt att de resultat som uppnås inte bara är tillfälliga utan att de medför en långsiktig nytta. Vår ambition är att varje enskilt uppdrag skall bidra till reella värdeökningar för kunden.

Kund Recensioner

Vi är alltid lyhörda för våra kunders önskemål och kompromissar aldrig med kvaliteten i vårt arbete.

Mikael Ekdahl

"Vi fick mycket bra hjälp med både omförhandling och genomförande av projekt. Detta har medfört ökade värden i vår fastighet.”

Birgitta Resander

"Mycket bra stöttning och rådgivning gällande marknadshyror och avtal för våra lokaler.”

Henrik Olsson

"Enkel och snabb leverans av avtal till ett bra pris. Tack!”